A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част по повод Деветия конгрес на Съюза на ветераните от войните на България

На 21 юни 2013 г. по повод провеждането в Централния военен клуб на Деветия конгрес на Съюза на ветераните от войните на България Националната гвардейска част ще проведе редица тържествени мероприятия.


При откриването на конгреса гвардейците ще внесат тържествено националната знаме на Република България, знамето на Съюза и бойното знаме на ветераните. В същото време Гвардейският представителен оркестър ще изпълни националния химн и маршовете „Шуми Марица” и „Велик е нашят войник”.


След провеждане на следобедното заседание Представителния ансамбъл на въоръжените сили ще изнесе тържествен концерт за делегатите и гостите на конгреса.

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.