A+ A A-

Участие на Националната гвардейска част в тържественото честване на Празника на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май

На 24 май 2014 г. от 10:00 ч. при паметника на „Св. св. Кирил и Методий” пред Националната библиотека Националната гвардейска част ще участва в тържествата по случай Празника на българската просвета и култура и на славянската писменост, като се включи в празничното общоградско шествие и изпълни военния ритуал, съгласно утвърдения протоколен сценарий.

Да почетат делото на нашите свети братя и духовни покровители на Европа са поканени да присъстват висши държавни и общински ръководители, дипломати и чуждестранни гости.

 

 

 

 

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.