A+ A A-

Представяне на музикално-поетичния спектакъл „Да бъдеш или да не бъдеш на 36” пред личния състав на Националната гвардейска част с любезното съдействие на Денислава Ангелова, баронеса Плевенска

Днес, 31.08.2015 г., от 18:30 ч. в Националния учебен център на БЧК в с. Долни Лозен пред личния състав на Националната гвардейска част ще бъде представен музикално-поетичният спектакъл „Да бъдеш или да не бъдеш на 36”.

Представлението стана възможно благодарение на помощта, оказана ни от Денислава Ангелова, баронеса Плевенска.

 

Спектакълът е посветен на 100-годишнината от смъртта на Пейо Крачолов Яворов и 20-годишнината от смъртта на норвежкия поет Улав Хауге (1908 -1994). Режисьор на постановката е Йоана Буковска – Давидова, сценаристи са Йоана Буковска – Давидова и Руслан Николов.

 

 

Национална гвардейска част - официален уеб сайт © 2012-2019. Всички права запазени! Изработка и поддръжка на сайта #TAG Web Studio

Информацията в този сайт е публична и може да бъде копирана и разпространявана свободно, като изрично се упомене източника. Неоторизираните опити за добавяне или подмяна на информация са строго забранени. Води се статистика за всички посещения.